Whiteboard Expert

Maatwerk whiteboard

Een whiteboard dat precies past bij jouw wensen, dat is mogelijk bij Whiteboard-Expert.nl. In samenwerking met onze leverancier bieden wij de mogelijkheid om whiteboards te bestellen met een volledig gepersonaliseerde look.

Dit maakt dat het whiteboard écht in het interieur of bij de stijl van het bedrijf past. Niets is te gek, vrijwel alles is mogelijk. Hieronder meer informatie over de mogelijkheden. Als je interesse hebt in een maatwerk whiteboard, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een whiteboard dat precies past bij jouw wensen, dat is mogelijk bij Whiteboard-Expert.nl. In samenwerking met onze leverancier bieden wij de mogelijkheid om whiteboards te bestellen met een volledig gepersonaliseerde look. Dit maakt dat het whiteboard écht in het interieur of bij de stijl van het bedrijf past. Niets is te gek, vrijwel alles is mogelijk. Hieronder meer informatie over de mogelijkheden. Als je interesse hebt in een maatwerk whiteboard, neem dan contact op met onze klantenservice. Wil je:

De voordelen van een op maat gemaakt whiteboard bij Whiteboard-Expert.nl:

 • Levertijd: slechts 5 tot 7 dagen
 • Maatwerk whiteboard mogelijk voor 1 stuk, geen minimale afname
 • Gratis verzending vanaf €100
 • Alle borden worden volledig CO2 neutraal geproduceerd

Een whiteboard met speciale afmetingen laten maken

Hier vind je informatie over whiteboards met een speciale afmeting. Voor volledig op maat gemaakte whiteboards kijk je hier. Wil je een whiteboard met een speciale afmeting? Dat is mogelijk. Mail jouw wensen naar klantenservice@wizkom.nl. In de mail ontvangen we graag de volgende specificaties:

 1. Kies het oppervlak (materiaal) dat je graag wilt – Kies het door jou gewenste oppervlak van het whiteboard.
 2. De hoogte – Laat ons weten hoe hoog het bord moet zijn. Gelieve de hoogte in centimeters door te geven.
 3. De breedte – Laat ons weten hoe breed het bord moet zijn. Gelieve de hoogte  en breedte in centimeters door te geven. (maximaal 120cm x 400cm)
 4. Eventuele extra wensen – Je kan daarnaast kiezen voor een speciale bedrukking of kleur. Als je dit niet wenst kan je dit gewoon achterwege laten.

Geef ons in je mail ook door om hoeveel borden het gaat, wanneer je de whiteboards uiterlijk wenst te ontvangen en het adres waar de borden afgeleverd moeten worden. Doorgaans kunnen op maat gemaakte borden binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd worden. We kunnen je binnen 2 tot 3 werkdagen een prijsofferte geven.

Een whiteboard volledig op maat laten maken

Wij bieden de mogelijkheid om een whiteboard op maat te laten maken. Hierin is het volgende mogelijk:

 • Afmeting – Passen de standaard maten niet bij jouw wensen? Dan is het mogelijk om een of meerdere whiteboards met speciale afmetingen te maken.
 • Kleur – In ons assortiment vind je standaard de kleuren wit en grijs. Het is echter ook mogelijk om een whiteboard met een speciale kleur te laten maken. Het bord wordt dan bedrukt met jouw kleur.
 • Bedrukking – Speciale bedrukking is mogelijk, denk aan borden met een logo of een speciaal speelveld voor de sportclub. We kunnen borden bedrukken met vrijwel alles.
 • Vorm – Wil je geen vierkant of rechthoekig bord? Dan is het mogelijk om een bord te laten maken met een speciale vorm. Dit kan bijvoorbeeld een rond bord zijn, een bord in de vorm van bijvoorbeeld een logo, maar het bord kan ook volledig naar wens gevormd worden.

Het is mogelijk een ‘standaard’ whiteboard uit onze winkel te kiezen en deze op maat te laten aanpassen. Denk aan een andere afmeting, of de afmeting van dit bord maar met een andere bedrukking. Hieronder een idee van wat er mogelijk is:

We helpen u graag, neem contact op via email klantenservice@wizkom.nl of telefonisch +31 85 782 5333.

© 2021 - Whiteboard-Expert is een handelsnaam van Wizkom Shops VOF - KVK: 57589437 BTW: NL852646860B01 Wizkom Shops VOF krijgt van haar klanten een 8,3/10 gebaseerd op 6 stemmen