Muurvitrine

Een muurvitrine is ideaal voor het ophangen van notities of mededelingen. De vitrines beschikken over een klein, magnetisch whiteboard waarop je mededelingen en notities kan hangen of schrijven. Vervolgens kan je de vitrine afsluiten met het slot, zodat men alleen de mededeling kan lezen maar er geen veranderingen kan aanbrengen.

25 producten

Wat is een muur vitrine?

Een muurvitrine is een speciale vitrine met een magnetisch whiteboard daarin. Op het whiteboard kan je mededelingen schrijven of notities hangen. Denk aan speelschema's voor sportclubs of een memo voor het hele bedrijf. De vitrines zijn afsluitbaar door de glazen schuifdeurtjes. Deze sluit je gemakkelijk af met een sleutel. Hierdoor kan je informatie delen met voorbijgangers, maar is de informatie niet aan te passen door anderen.

De verschillende opties

De vitrineborden zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met afgeronde hoeken of rechte hoeken. Alle borden zijn magnetisch, maar niet alle borden zijn afsluitbaar. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor de juiste afmeting. Tot slot zijn er vitrines die alleen geschikt zijn voor binnen gebruik en er zijn vitrines die zowel binnen als buiten opgehangen kunnen worden.