Verbeterborden

Ben je op zoek naar een verbeterbord? Op deze pagina vind je ons volledige aanbod. De borden zijn ideaal voor het verbeteren van de processen, producten en diensten van bedrijven en instanties. De borden bieden een vast frame zodat je direct aan de slag kan. Echter is het ook altijd mogelijk om een bord op maat te laten maken. Zo kunnen borden een speciale afmeting krijgen, bedrukt worden met een gewenste opdruk, een bedrukking met bijvoorbeeld een logo of een combinatie van verschillende speciale wensen. Neem voor maatwerk contact op met ons.

11 producten

Subcategorieën (1)

Hier bespreken we verschillende aspecten van verbeterborden. Zoals het kiezen van het juiste bord, de bedrukking, hoe het bord te gebruiken en meer. Krijg je de informatie die jij zoekt toch niet gevonden? Laat het ons dan weten!

Wat is een verbeterbord?

Een verbeterbord is een bord met een opdruk. De opdruk is speciaal ontworpen voor het verbeteren van een proces, product of dienst. Deze borden worden gebruikt binnen (vaak grotere) bedrijven en instanties. De borden worden, in tegenstelling tot krijtborden of whiteboards, zeer zelden in huis gebruikt. De opdruk kan verschillen en er zijn verschillende type borden, zoals 5S en scrumborden.

Een verbeterbord kopen

Een verbeterbord kan gebruikt worden voor thuisgebruik, maar is vooral populair voor bedrijven en instanties. Met een dergelijk bord verbeter je processen, producten en diensten. Deze borden bieden een directe structuur om aan de slag te gaan met onder meer analyses. De borden worden gebruikt voor het verbeteren van een groot aantal processen. Denk aan productieprocessen, maar ook voor het opstellen of verbeteren van een business model. Populaire modellen onder de verbeter borden zijn scrumborden, 5S borden en 'Improvement borden'. Natuurlijk kan je altijd jouw eigen bord op maat laten maken.

Het type bord kiezen

Een verbeterbord is een ideaal middel om direct aan de slag te kunnen met het product, dienst of proces dat je onder handen wilt nemen. Echter kan het zijn dat je niet persé een verbeterbord nodig hebt, maar dat bijvoorbeeld een gewoon whiteboard ook zou voldoen.

Specificaties

Deze borden zijn allen van het merk Smit Visual en bieden ongeveer dezelfde specificaties. Zo zijn alle borden magnetisch en worden ze geleverd met een afleg goot voor de markers. De borden zijn allen UV bestendig, goed beschrijfbaar en komen met een lange garantie.